Career

Are you looking for an internship, traineeship or a job? Here you can find the vacancies from partners in our network.

Partners

Trainee Patent Attorney

You’ve just obtained your master’s degree or completed your PhD in a technology related subject, but you’re not done with learning quite yet. You wish to make use of your knowledge beyond technology and science. You love immersing yourself in the latest technological developments. Languages, law and consultancy also have your interest. You consider making sure innovations pay off optimally a challenge. If all of the above apply to you, the position of Trainee Patent Attorney may very well be just right for you!

Back-end Developer

Als back-end developer help je mee met het ontwikkelen van back-end services voor onze web en mobiele applicaties. Denk hierbij aan management- en besturingssoftware voor onze robots en vertical farming systemen. Je denkt mee over aspecten zoals schaalbaarheid, veiligheid en architectuur en komt met creatieve ideeën om onze applicaties nog stabieler en kwalitatiever te maken. Daarnaast help je klanten in binnen- en buitenland. Je bent bij ons werkzaam op ons kantoor in De Lier.

Projectleider

Krijg jij energie van plannen en organiseren? Als Projectleider begeleid en realiseer je verschillende technische projecten in binnen- maar vooral buitenland. Jij bent de spil tussen opdrachtgever, projectteam en het management team. Je plant, bewaakt, stuurt bij, signaleert en evalueert. Onder druk behoud jij het overzicht.

Engineer Elektro

Hou jij van uitdagend denkwerk? Als Engineer Elektro ontwerp je -in een team van engineers- innovatieve elektrotechnische en besturingstechnische installaties. Je vertaalt klant-specifieke eisen en wensen naar een functioneel ontwerp van een turn-key installatie. Je ontwerpt, tekent, adviseert, stemt af en draagt bij aan de continue ontwikkeling van onze producten.

Operationeel Manager

Als Operationeel Manager laat je de organisatie op rolletjes lopen. Strategische doelstellingen vertaal jij in operationele acties. Je bent een hoogopgeleide verbinder (zowel intern als extern) met (bij voorkeur) een bedrijfskundige en technische achtergrond, die onze processen overziet en verbetert. Je bent verantwoordelijk voor projecten, budgetten en doelen.

Junior adviseur Bouwfysica

Bij Cauberg Huygen werken we aan een grote verscheidenheid van adviesprojecten: grote, geluidbelaste woningbouwprojecten langs snelwegen en het spoor, duurzaamheidsvraagstukken in de breedste zin, transformaties van landmarks als de A’DAM Toren en alles wat daar tussenin en omheen zit. Cauberg Huygen heeft alles in huis om deze projecten integraal en kwalitatief hoogwaardig te adviseren. Wil jij jouw steentje bijdragen aan de groei van ons bedrijf en elke dag werken aan mooie projecten in een gezellig team? Reageer dan nu op de vacature van junior adviseur Bouwfysica bij Cauberg Huygen.

Traineeship Leefomgeving en Milieu

Zin in een uitdagend ontwikkelpad in een professionele en stimulerende werkomgeving? Ben jij op je plek in het domein van toezicht en handhaving? Of geef je liever inhoudelijk advies over bijvoorbeeld energie en duurzaamheid? Als Trainee Leefomgeving en Milieu ontwikkel je jezelf vakinhoudelijk op gebieden waar je misschien nog nooit van had gehoord, of waar je altijd meer van hebt willen weten.

Werken bij

Heb jij er zin in om mee te bouwen aan een duurzame toekomst? Jezelf een gezonde uitdaging te geven? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken welke kansen er voor jou liggen. Hopelijk tot snel!